Во овој момент, на Монголски - Македонски Речник има голем број на 5,895 зборови во монголски како 1,115 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го318,863 / изрази , меѓу 1,690 денес.
Тагови: Монголски - Македонски речник,Монголски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникМонголски, Монголски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на mongolian.ws
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0243 / 0.0187 (20)
Вратете се на почетокот