Në këtë moment, Fjalor Mongol - Anglisht ka një numër prej 5,895 fjalët në mongol si 1,115 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 318,863 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 1,690 sot.
Tags: Fjalor Mongol - Anglisht, Mongol, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Mongol, shërbimin e përkthimit Mongol - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga mongolian.ws
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0336 / 0.0278 (20)
Mbrapsht në krye